Oon ollu kummalla mielellä, plääh?

Joku helvetin Julianna pisti e-mailin mulle, ihan yhtäkkiä vaan tupsahti inboxiin yhen rivin meili. Taas varmaan joku huijari liikkeellä?
No onhan noita jo nähty tähän ikään jo melkeen kymmeniä.

Laitettiin Vikinglotto naapurin naisen kans, neljä riviä, 17 milliä.
Oishan se makosa voitto ku tulis 17 millii, naapurille lupasin 2 millii.
Naapurin osti neljä riviä ja kissanruokapukin mun vitosella. Ensin muistelin että eihän mulla oo rahhaa mutta olihan lompakossa kuitenkin kymppi. Annoin vitosen  Vikinglottoon, arvasin kyllä että naapuri ostaa omin luvin yhden purkin kissan ruokaa mutta en sanonu mittää.

Me ollaan tuon naapurin naisen samanlaisia raukkoja, kummallakin yhtä huonosti rahhaa tai ei yhtään. Onneksi minä en juo kaljaa ja en polta tupakkaa! Joskus minä tilaan Ebaysta jotain halpaa romua tai vaikka Netflixin tai HBO;n. Kohta pitäs tulla mikki kolmen millin stereo-plugilla ihan Kiinasta asti.

Log in with your credentials

Forgot your details?