Muslimin perkeleet metakoivat vaan! Saatana jos Ranttilaan tullee muslimeita niin mää lähen varmasti litomaan tai muutan Lappiin porojen seuraan! Saamelaisemäntä kainaloon ja kotaan penskoja ja suursuomea tekemään.

Suomi ja suomalaiset kunniaan sanon minä, muslimit ja somalit roudataan Tukholmaan autoja polttamaan!

Joka ikinen neekeri takas afrikkaan! Ja nuo vitun muslimit, perkele!

Mun valinnat ovat politiikassa Perussuomalaiset, Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari.
Yhä enevässä määrin alkaa niin kutsuttu äärioikeisto kuulostamaan todella paljon paremmalta kuin kaiken mailman viherkommarit.

Onko se vittu väärin että mustat rullahuulityypit ovat mun mielestä helvetin rumia ja kaikki partaset lakanakaapumiehet sais mun mielestä ampua ja kaikki vapaan maailman nuoret muslimiopiskeliat sais vetää naulapyssyllä ladonseinään koraania lukemaan ja rukoilemaan.

Ateismi on mun uskonto ja en usko ees ihmisyyteen siis en edes pätkän vertaa. Kun kova paikka tulee niin ihmisyys alkaa rapisemaan helvetin nopeasti kahteen kastiin niinku lampaisiin ja susiin tai voittajiin  ja häviäjiin.

Uskonto on hulluutta ja hulluus on uskontoo!

Log in with your credentials

Forgot your details?