Nyt ajattelin että olisi varmaan hyötyä jos yrittäisin kirjottaa jonkun verran pitempiä artikkeleita.
Voi olla että tilaan elokuvan tai katson telkkaa yöllä. Minähän valvon aina myöhään joskus jopa aamuunkin asti. Hyvin usein nukun vain muutaman tunnin ja päivällä saman verran. Mulla on tämmönen kumma ajatus aina päässä että nukkuminen on ajan haaskaamista.
Äskön naapurin nainen kävin kahvilla kun taas ilmoitin sille että tein kahvit.
Täällä tuli vettäkin ihan kunnolla, ehkä olisin käynyt kaupassa jos ois ollu kuivempaa ilmaa.
Oikeestaan viihdyn yksin ihan välttävän hyvin mutta joskus tulee vaan tollanen ikävä mieli kun ei oo ketään eikä edes käykkään mun luona.
Voi vittu! Nyt huomasin että HBO-kanavien/elokuvien tilaus on loppunu. 🙁
Olen yrittänyt löytää Youtube-videoita joissa kerrottaan ja annettaan vinkkejä miten tehdään mutta pääasiassa videot kertovat muotiblogeista ja siitä miten niillä tehdään tuhanseja dollareita. 🙂
Tulipa taas mieleen semmonenkin juttu että jos streaming serveri alkaa pelaamaan näin hyvin niin että jos ostas kolmannen kameran, siihen tottakai tarvis lisäkaapelinkin sehän tietää sitä että siihen hankitaan menis yhen viikon kaikki rahat.
Näköjään Azor tuolla Discordissa urputtaa että mun ylimääräset rahat menevät lottoon? Hei Azor! Jos mää lottaan kaks riviä joskus niin sepä ei oo oikeen iso menoerä! 😀
Ootteko muuten käynyt tuolla Chaturbate runkkaus-sivustolla? Siellä on semmonen ruotsalainen transtyttö joka ”esiintyy” livenä, transtyttö on aika helvetin kaunis niin että se on aikalailla viehettäväkin. Mää koitan laittaa linkin se camisivulle Magnumgirl. Onneksi Magnumgirl runkkaa vain vähän, enhän esim minä mene sinne katsomaan transtytön runkkausta vaan hänen kauneuttaan.
Olin Skypessä yks ilta erään zekkitytön kanssa ja ihme kyllä hän laittoi webcamin päälle ja antoi mun katsella kun hän masturboi jalat levällään. Olin ihan seitsämännessä taivaassa kun näin hänen hierovan pillua ja rintoja ja tottakai munkin piti ottaa vaatteet pois ja alkaa hieromaan pikkuveljeä totaalisessa kliimaksissa. 😉
Tämä nuori nainen 22v. kertoi että hän on seurannu mun streamiä nyt jo 3 vuotta joka on sinänsä jo aika uskomaton tieto.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Log in with your credentials

Forgot your details?