Nyt on JWplayer 7 Premium ostettu ja olen tyytyväinen. Softa maksoi n. 18 euroa että ei ollu kovin paha hintakaan streamisoittimessa.
Nyt zekkasin tuon sivuston älykännyssä, teema toimii hyvin ainaki mun iPhone 6S kännyssä, mutta tuo striimihän vaatii flash-tuen joten huonompi juttu jos haluat katsoa streamia.
Mun kännyssä on semmonen selain kun Puffin ja siinähän on flash-tuki joten voin pitää silmällä omaa tyhjää asuntoa. aina kun hyvittää. 🙂
Semmosen huomio vaan että minä oon kirjottanu ihan helvetisti blogia mutta varmaan kohta into lopahtaa ainakin joksikin aikaa.
Munhan mieli vaihtelee ylhäältä alas todella nopealla rytmillä, välillä olen mitä parhaimalla päällä ja kohta onkin sitte syvin vitutus mun mieltä häiritsemässä. Munhan mielenterveysdialogissa lukee että mulla on ”persoonallisuushäiriö”? En voi väittää että mulla ei viirais joskus jopa aika rankastikkin.
Olen kuullut että jos on semmonen lääkitys niin kuin esimerkiksi mulla melkeen koko elämän ajan niin on ihan normaalia että iän myötä mieli ja luonnekin kärsii.
Voi olla että menen aamupuurolle en ole kyllä vielä päättänyt.
Näillä näkymin blogia syntyy aika reippaasti ainakin vielä hetken aikaa, joten tuleppa kohta taas sivustolle! Tadaa! 😀

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Log in with your credentials

Forgot your details?