Kello on viisi aamuyöllä ja minä heräsin vartti sitte, keitin kahvit ja tulin istumaan koneen eteen.
Minä koitin etsiä Suomalaisia blogeja, kyllähän niitä löysinkin mutta ne olivat niin lässyn lässyn potaskaa että en ala tuhlaamaan aikaani jonkun naisen sukankutomisblogin lukemiseen. Löysin myös Paavo Väyrysen ja Juha Sipilän blogit. Nämä kaksi poliitikkoa saavat minut voimaan todella pahoin! :O
Joten taas olen oman blogini parissa kirjottamassa näitä liirum laarum juttuja.
Kohta taidan tehdä niin että ostan tommosen kaupallisen JWplayeri;stä.
Jere tai joku muu mun haukkuja sanoin mulle tuolla Youtubessa että olin joskus ”todella kova sana” mutta nykyään olen vaan tämmönen ”läski homo paska”. En ole koskaan pitänyt itteeni minään, minä ajattelen että olen vain tavallinen pulliainen jolla on kameroita kotona ja kirjottaa blogia omasta elämästään erittäin avoimesti.
Olenhan minä pitänyt yllä ”muitakin aktiviteetteja” kuten esimerkiksi online masturbointi ja nakuilu. Olen kyllä saanut kuulla näistäkin typeryyksistä aivan tarpeeksi ja kadun näitä tekoja aivan helvetisti! 🙁
Mutta se että kadunko minä näitä mun blogikirjoituksia, olenhan ollut erittäin avoin niin pitää kyllä sanoa että kirjoituksia en kadu yhtään en vain mahda omalle luonteelleni mitään, olen mikä olen ja se siinä!
Mulla on erittäin rajoittunut elämä, mun ulkoinen elämä on aika minimaalista ja minähän elän täällä mun kämpässä, olen yleensä aivan tyytyväinen tähän tilaan.
Tottakai, joskushan mullakin on jotain kummia vitutuskausia mutta mitään masennuksia mulla ei oo ollu ainakaan pariin vuoteen ja hyvä niin!
Kohta päiväkin saapuu ja maantain viikkorahat joten hyvä päivä tiedossa! 🙂

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Log in with your credentials

Forgot your details?