KUKA SITTE ON TÄÄ CYBERMAN?
Terve, mun kutsumanimi on sitte Cyberman. Minä asun Suomessa, pienessä kylässä nimeltä Rantsila. Ikää mulla on jo 52 vuotta, oon ollu aina sinkku, en varmaan kelpaa kenellekkään, katos kun oon niin sanotusti pikkuvikanen. Jos satut olemaan nainen ja sulta puuttuu mies niin otappa yhteyttä. Naiselta en kyllä paljon vaadi, lähetä vaikka pikkunen viesti 0400-460249. Mää oon aivan uus radioamatööri, sain tentit läpi lähes kunnialla. Suoritin tentit 15.7.2017, että kohta sitä ollaan sitte radioamatööri. Vielä kun sais sen asematunnuksen niin pääsis bandeille puhumaan. Koolin pitäs tulla muutaman päivän päästä. Oon kyllä aika lailla onnessani kun musta tuli radioamatööri! Luulempa että Rantsilassa on kuitenkin jo peräti kaksi hamia. Tästä toisesta Rantsilan hamista en tiedä mitään kun se ei kerro ees omaa nimeekään mulle. Heh! Hommasin muuten kissan, hänen nimi on sitte Lissu, hän on siis tyttökissa. Lissu on kyllä aika arka, vieläkin. Nyt Lissu on alkanut jo sopeutumaan uuteen kotiinsa ja minuun. Lissu on kohta yhden vuoden ikäinen.
Odotan innolla kirjettä Viestintävirastolta että pääsisin ääneen aivan laillisesti, vielä nyt pitää vielä odottaa. Mulla on yks paskahomma mistä en pidä yhtään, mulla on niin helvetin vähän rahaa että en voi ostaa ees lyhytaaltorigiä :( Se on kyllä helvetin huono juttu. Nyt minä yritän saada ees vähän rahaa kasaan, edunvalvoja lupas että joulun alla voin saada pari sataa.
Mulla on alkanut menemään suht.hyvin, joskus alapaine iskee mut muuten kaikki on hyvin. Ihme kyllä odotan myöskin talvea, en siten että haluaisin mennä ulos kylmään säähän vaan että saan olla sisällä lämpimässä niinkuin radioidenkin kanssa. Voi olla että saan edunvalvonnan loppumaan jo ensivuoden puolella. Ihan kaikki mun asiat kuuluvat kaukaisuuteen. Lissukissan otin ja myöskin pidän hänet. Näköjään Biossiin syntyy sisältöä aikalailla paljon Blogia en enään yritä kirjottaa. Uskon että saan hf-rigin jollain ihmeellä, sainhan tuon radio/antenniluvanki kun tarpeeksi kauan kerjäsin. Nyt on vaan rigin hanginnan vuoro. Voi olla että saan rigin hankittua ensin vuoden puolella. Lissukin pitäs leikata, ääh. Kissan leikkuukin maksaa n.135 euroo, jos oikeen muistan. Minä muuttelen tätä Bio-jutskaa aina ku siltä tuntuu.
Lissu ryömii lakanan alle piiloon, haluaisin ostaa Lissulle jonkinlaisen pedin mutta rahaa on niin vähän että en voi ostaa mitään ylimääräistä.
Mun luonnehan ei oo ihan normaali tai siis mullahan vääristynyt omakuva tai persoonallisuushäiriö . Mää oon jotenki jonkunlainen Julkinen Eläin. Meidän maailmassa paljon hienoja ihmisiä, tuli vaan tollanen juttu mieleen kun kuuntelin nättiä laulua.
Minähän asun maaseudulla, minä kuvittelen että aika moni tietää mut ja nää mun "sairaat" jutut. Mää oon hyvin itsekeskeinen. Mulla on vaan Äitimuori ja siinä on kaikki mitä minä Hänestä sanon. Voi perse, varmaan pitäs ottaa iltalääkkekki?
Odotan malttamattomana Viestintäviraston kirjettä. myöhemmin... Soitin Viestintävirastoon. Kuulemma paperit kiertävät Sral;lin kautta ja siihen voi mennä vaikka kolme viikkoa. AARGH! :(
No joo, okei tässä vaan radioamatööripapruja ootellaan :| Kello on jotain 02:00 ja minä heräsin, unirytmi on menny ihan vituralleen, nukun iltapäivällä ja aamulla ja muutenkin aika vähäjärkisesti, ihme kyllä kohtauksia ei oo ollu koska oon ottanu lääkkeet tarkasti. Laiton jo MacMinin ja muut sen kamppeet myyntiin Torille. Telkkaki oli myynnissä vähän aikaa mutta sitte muutin mieleni. 65 tuumanen Ultra HDA Led telkka pysyy mulla. Voi perse ku vituttaa ku en saa HF-rigiä, ehkä telkka menee vielä myyntiin mut en tiedä, pitää vielä harkita! Vittu ku tuo mun nokka on vieläki täynnä kuivaa verta ja kaikkee paskaa. Kun kaatuin niin naama kärsi aika helvetisti.
Yks telkan ostaja jäi vielä oottamaan, hintapyyntö olis 1200euroo, sillä sais jo suht.hyvän hf-rigin. Luulempa että telkka menee myyntiin.
Älytön vitutus vaan päällä! :( Voi vittujen vittu!
Minä alan kutsumaan kissaaani Lissua Elukaksi koska minä aina kutsun lemmikkiäni Elukaksi, siis tästä eteenpäin Lissu onkin Elukka.